DINE BEHOV I CENTRUM

For DANKET® er ingen kunder ens og vi tager gerne en uforpligtende indledende dialog med jer om hvordan vi bedst kan understøtte jeres behov.

Lad vores erfaring med omviklede profiler til byggeriindustrien komme jer til gode.

Kontakt DANKET® her for en uforpligtende dialog.

Ved at benytte omviklede profiler bruges der en meget mindre andel af de ædle træsorter. I brugen af MDF benytter DANKET® sig kun af miljøgodkendte leverandører. Produkterne fremstilles således alene af affalds- og udtyndningstræ. Alt MDF kommer fra skove hvor produktet er bæredygtigt og lever op til EU’s direktiver om genplantning og brug af sprøjtegifte.

DANKET® har et naturligt fokus på miljø og bæredygtighed. Derfor kan vi levere FSC certificeret finer og MDF.

DET MILJØRIGTIGE VALG

En omviklet profil er et træbaserede produkter, beklædt med f.eks. finér eller folie.

Tag kig ind i vores produktion. Et fascinerede view over arbejdet mellem maskinel præcision og det naturlige træ.

Vi er klar til at snakke.

Hos DANKET® brænder vi for at levere de bedste træbaserede produkter til industrien med stor respekt for miljø og bæredygtighed i produktionen. Mens vi i medarbejderstaben sætter en ære i at vise social ansvarlighed.

DANKET® er gennem årerne blevet en anerkendt og pålidelig samarbejdspartner, der både leverer til store koncerner samt mindre håndværksmestre, som prioriterer gode håndværkstraditioner.

Den kundeværdi som virksomheden fokuserer på, er at kunne levere til laveste total omkostning kombineret med komplette kundeløsninger og produktførerskab.

Vi leverer bl.a. til:

Vi leverer bl.a. til:

DANKET® A/S blev grundlagt i maj 1975 og har således mere end 40 års erfaring indenfor forarbejdning af MDF inklusiv vor kernekompetence, nemlig profil omvikling af MDF med finer eller folie.

I dag beskæftiger DANKET otte medarbejdere og to agenter. DANKET® leverer til førende virksomheder i hele Skandinavien samt Irland og England.

Vi ser frem til også at kunne trække på al vores erfaring for at kunne levere kvalitets produkter til jeres projekt.

Ved at benytte sig af omviklede profiler opnår i en række fordele i forhold til at arbejde med massivt træ.

DANKET er ordreproducerende, og grundet vor størrelse er vi fleksible og omstilbare til specifikke kundeønsker med korte leveringstider. Både internt og eksternt bygger vore værdier på gensidig tillid og respekt.

DANKET tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, og kan f.eks. levere produkter med FSC certificeret finer og MDF. Hermed kan kundernes krav til miljø og bæredygtighed efterkommes. Og med vor centrale placering i Danmark tæt ved motorvejsnetværk, kan vi hurtigt og sikkert levere produkterne til vores kunder i både ind og udland.

Vi er klar til at snakke.