Omviklede profiler til møbelindustrien

Ved anvendelse af omviklede profiler frem for massivt træ opnår i en række fordele, som f.eks. en lavere pris og et produkt der er miljøbevidst sammenlignet med brug af massivt træ.

Derudover kan vi også tilbyde CNC service, med yderligere profilering og/eller boring.

Jeres profiler bliver produceret efter jeres ønske. Men tag os gerne med på råd, vi lytter gerne og deler vores erfaringer. Produktet kan leveres i forskellige stadier af færdigt produkt – det være sig ubehandlet, grundet og klar til færdig behandling, omviklet med finer eller papirfolier. En grundfolie giver en overflade, der er ensartet, og i vil kunne færdigbehandle denne med kun en gang toplak.

Hos DANKET® har vi mange års erfaring i at levere elementer til møbelindustrien. Blandt dine muligheder finder du bl.a.:

  • Bordben
  • Lameller
  • Lågerammer
  • Sarg stykker

DINE BEHOV I CENTRUM

For DANKET® er ingen kunder ens og vi tager gerne en uforpligtende indledende dialog med jer om hvordan vi bedst kan understøtte jeres behov.

Lad vores erfaring med omviklede profiler til byggeriindustrien komme jer til gode.

Kontakt DANKET® her for en uforpligtende dialog.

Ved at benytte omviklede profiler bruges der en meget mindre andel af de ædle træsorter. I brugen af MDF benytter DANKET® sig kun af miljøgodkendte leverandører. Produkterne fremstilles således alene af affalds- og udtyndningstræ. Alt MDF kommer fra skove hvor produktet er bæredygtigt og lever op til EU’s direktiver om genplantning og brug af sprøjtegifte.

DANKET® har et naturligt fokus på miljø og bæredygtighed. Derfor kan vi levere FSC certificeret finer og MDF. Mere om MDF profiler her.

DET MILJØRIGTIGE VALG

Beklædning af profiler til møbelindustrien

Beklædning af møbler handler om enten at lime, laminere eller trække en plastikbeklædning på et stykke træ, så overfladen på denne fremstår både pæn og glat. Dette er relevant, når der opstår et ønske om, at eksempelvis et møbel skal fremstå flottere og mere professionelt, end det hidtil har gjort. Når vi arbejder med beklædning af profiler til møbelindustrien, så gør vi, hvad vi kan for at møde kundens behov. Det kan være, kunden allerede har et møbel, som vedkommende ønsker at få beklædt, og det kan også være, at det blot drejer sig om et stykke træ, der skal beklædes, inden dette senere kan blive til et møbel. Når et møbel bliver beklædt, bliver det også endnu mere unikt, og det er noget, mange mennesker kan lide. Det handler om at skille sig ud, og det er noget, mange mennesker er opmærksom på.

Hos DANKET® kan vi tilbyde omviklede profiler af:

  • Træ
  • Aluminium
  • Spånplader
  • MDF
  • Krydsfinér
  • Limtræ

Vi er klar til at snakke.

Beklædning af profiler i møbelindustrien

I møbelindustrien er der mange muligheder, når det drejer sig om beklædning af træ. Vi gør vort bedste for at imødekomme de ønsker og behov, der er, og alt, hvad vi laver, fremstilles i høj kvalitet, og der vil være lagt et godt stykke arbejde bag det. At have et smukt møbel i sit hjem kræver et godt arbejde, og her får du, hvad du kommer efter. Det handler om at gøre et møbel unikt, og der er ikke nogen anden og bedre måde at gøre dette på, end ved at sikre, at overfladen bliver både pæn og glat. På denne måde fremstår et møbel langt mere smukt, og det vil også kunne holde mange år fremover. Vi sætter en ære i at være med til at skabe det, du ønsker, og når vi således sætter os i dit sted, vil vi sammen i nå mål med netop dit møbel.

Der er mange muligheder derude, og du er sikkert allerede inspireret til, hvad der skal ske med dit møbel, og hvis ikke du er, kan du tage kontakt til os, og så finder vi sammen ud af, hvad det er, der skal ske med netop dit møbel. Det handler om, at du er glad og tilfreds, og det finder vi i fællesskab frem til, hvordan du bliver. Det handler også om at passe på sit møbel, og når først det bliver beklædt, så vil det fremstå på en helt anden måde end hidtil. Med en pæn og glat overflade udstråler møblet noget helt andet, og du kan være sikker på, at du bliver meget glad for dit møbel. Når vi i fællesskab har fundet ud af, hvordan du ønsker, dit møbel skal beklædes, arbejder vi med det. Vi arbejder fokuseret og professionelt, og vi ønsker, du bliver glad for dit nye møbel.