Finering og laminering af træ, metal og andre materialer

Når vi finerer eller laminerer kommer vi til, at bruge langt mindre af ædeltræ. Det er selvfølgelig meget fordelagtigt, når man for eksempel har fokus på pris, leveringstid og specialløsninger.

Vi tilbyder specifikke løsninger efter kunde ønsker på f.eks. lysninger, gerigter, fodlister, brystningsplader, radiator skjuler etc. Kontakt os for mere information.

Unik finering af profiler

Når noget skal være helt unikt, kan laminering af for eksempel træ og metaller være det bedste valg.

Vi kan levere laminerede profiler efter de ønsker du har og tilpasses til det behov du har. Og vi kan gøre det hurtigt.

Det er ikke helt lige meget, hvordan en laminering foretages, og den skal naturligvis foretages af en professionel. Så vil man altid få det bedst tænkelige resultat. Finering af profiler er også en kunst og skal gøres af fagfolk med erfaring. Det er ikke ligegyldigt, hvordan og hvorledes en finering skal foretages. Denne skal selvfølgelig være så fin og præcis som overhovedet muligt, så det ønskede resultat fåes.

Ved at benytte laminering bruges der en meget mindre andel af de ædle træsorter. I brugen af MDF bruger vi kun miljøgodkendte leverandører. Vi bruger alene affalds- og udtyndningstræ. Træet kommer fra skove, hvor produktet er bæredygtigt og lever op til EU’s direktiver om genplantning og brug af sprøjtegifte.

Vi har naturligvis et stort fokus på miljø og bæredygtighed. Derfor kan vi levere finering og laminering af træ, som er FSC certificeret.

DET MILJØRIGTIGE VALG

DINE BEHOV I CENTRUM

For DANKET® er ingen kunder ens og vi tager gerne en uforpligtende indledende dialog med jer om hvordan vi bedst kan understøtte jeres behov.

Lad vores erfaring med finering og laminering komme dig tilgode.

Kontakt os her for en uforpligtende snak.

DANKET® leverer til dine behov

Laminering kan laves efter dit ønske, og det gør, at det kan leve op til dine og behovets krav. Med vores MDF-træ får du et produkt, der hverken vrider sig eller slår sig, og på den måde vil overfladen være færdigbehandlet og fremstå så flot og skarp som overhovedet muligt. Når træet, eller metallet, er skåret efter mål, så er det med til at minimere både tid og spild. Vi anbefaler helt klart at bruge laminat på træet.

Vi er klar til at snakke.

Hvad er finering?

Man bruger ofte MDF som den type materiale man finerer og omvikler. Men man kan også bruge spånplader og krydsfine, når man skal lægge laminat på træet.

Når man finerer MDF, så behøver man ikke bruge ædeltræ for, at få den flotte overflade, som man også kan få med finering. Brug af finering på MDF er en meget prisbevidst løsning og fordi træ er et levende materiale, hvor ædeltræ ofte slår sig under forhold som temperatursving og luftfugtighed, så gør MDF det ikke.

Andre fordele ved finering af træ – og laminering af MDF eller metaller – er, at kan spare nogle transportudgifter, da vægten er reduceret. Ydermere er det langt nemmere, at få det design du ønsker på fineringen, da man ikke skal lime stave sammen og derved også bruge ekstra ressourcer og få uens overflade.

Hvad er laminering?

Når man bruger laminat, så betyder det kort og godt, at man sammenlægger, eller sammensmelter, flere lag på hinanden. De fleste kender det fra papir og plastik. Vi gør det bare på træ og metaller. Du kender sikkert også til krydsfiner. Krydsfiner er også et resultat af laminering.

Når vi laminerer, så er det faktisk det samme som finering. Vi bruger for eksempel MDF eller metal, som vi laminere med et mønster efter kundens valg, så man får det udtryk, ensartet udtryk, og det design man ønsker – uden at blive økonomisk presset eller sætte naturen under pres for, at kunne få ædeltræ. Vi laminerer nemlig på FSC certificeret overskudstræ og med træ fra FSC certificerede skove. Hvilket betyder ansvarlig skovdrift og skovforvaltning.